Firmaudsmykning/showroom

Brug firmaudsmykning til at skabe en konkret stemning og til at fortælle din egen eller virksomhedens historie.

Det kan være virksomhedens forretningsgrundlag, produkter, produktion eller projekter, der er inspirationen til netop din indretning af kontorer, mødelokaler, showrooms eller produktionslokaler.
Jeg lader kreativiteten blomstre ud fra det flow og den helhed, der passer til netop dit firma. Samarbejdet om firmaudsmykning begynder med, at jeg analyserer virksomhedens identitet visuelt og lytter til ønsker for udsmykningen. 
Herefter præsenterer jeg et moodboard til at beskrive de stemninger, jeg vil foreslå.

Trappeopgang Udsmykning af vægge

Udsmykning af trappeopgang i terrassehusene i Aarhus.

 

 

Læs mere her

Venti Kontor og produktion

Vi arbejdede med specialdesignede elementer i indretningen for at få disse til at spille sammen med firmaets kompetencer.

Læs mere her

aida Showroom

Aida har fået indrettet et super showroom med spændende miljøer skabt med skillevægge i jern, tapeter, podier og fokus på varerne.

Læs mere her

I udsmykningen bruger jeg mine kompetencer som både grafiker og fotograf samt min erfaring med at skabe stemninger i indretningen. Jeg bruger både egen grafik/fotos, samt andres kunst, når jeg arbejder med design/ udsmykning af showrooms, og firmaudsmykning.

Belimo Udsmykning af vægge

Belimo har fået en komplet firmaudsmykning med farverig dekoration til alle lokaler, så disse fremstår som en del af firmaets identitet.
 

Læs mere her

ebay Udsmykning af vægge

Til eBay, BilBasen og DBA er der specialdesignet tapeter til de enkelte afdelinger, så disse afspejler elementer fra hverdagen.
 

Læs mere her

Raunstrup Udsmykning af mødelokaler

Ingen er i tvivl om Raunstrups værdier, når man træder ind i mødelokalerne, der er indrettet som virksomhedens værdier med visuelle effekter.

Læs mere her
The Square KBH

The Square KBH Glaskunst på toilet

Hotellet ønskede lidt liv på toiletterne, og derfor blev hele endevæggen lavet som en collage med stemning fra København. Collagen er printet på glas, så den er nem at rengøre.

 

Tandlægerne i Ans og Langå Udsmykning af vægge

'Vi designer smil' er slogan for tandlægerne i Ans og Langå, og det blev inspirationskilden til de glade og farvestrålende collager :0)

Læs mere her

Skoler Udsmykning af vægge

Faglokaler på flere skoler er udsmykket med collager, der giver mening og omsætter teori til kunst på væggene.
 

Læs mere her

 

 

 

Løve Apotektet

Løve Apotektet Kunst til personalet

Den kæmpe løve i mega pixel er printet på plexiglas, så den er nem at rengøre. Inspirationen er det mikroskopiske i medicinen, som personalet arbejder med til daglig. 


 

Trappeopgang Udsmykning af vægge

Firma collager viser historien bag virsomheden. Den er en hyldest til jeres rejse, til de mennesker, der har været en del af den, og til jeres visionære fremtid

Læs mere her