Venti kontor og produktion

Hos Venti var ønsket at lave en anderledes firmaudsmykning, der med udgangspunkt i virksomhedens værdier viser Ventis identitet. Samtidig ønskede de at vise nogle af firmaets kompetencer og projekter i udsmykningen for både kunder og medarbejdere.


Indgangparti med 4 m højt
billede, der er sat i hjørnet.

Værkførerkontor.

Der blev lavet en større plan for udsmykningen af både kontorer, mødelokaler og produktionen. Til kontoret og i produktionen er der produceret en kæmpe "pralevæg" med billeder af Ventis referencer.  Der er sat tapeter og wallstickers op på kontorer, i mødelokaler og showroom.
Til nogle af rummene er der printet billeder på metalplader.
I produktionen er der sat et kæmpe banner op for at skabe stemning, og der er sat dekorerede, lydabsorberende vægge op. Desuden er der lavet gimmicks til messer.


Kæmpe akustiskløsning lavet som en bøgeskov.
Det er perforerede metalplader med print på.

Kunden siger:
Karen Worm Hansen, Venti AS.
Anline har løst flere opgaver for Venti, og vi sætter stor pris på samarbejdet.  Anline har øje for det grafiske og har en enestående fornemmelse for rum, materiale og farver. Hun er nytænkende og løsningorienteret i sin tilgang - og så er hun også et utrolig sødt menneske. Vi kan derfor anbefale Anline til enhver, der står og mangler en designer med kant.

 
Kunder kommer på "The wall of fame"
Tapet er lavet efter foto fra Venti.
8 meter langt tapet igen lavet med fotos
fra hverdagens værdier og symboler.